epoksidni in poliuretanski tlaki
Vaša tla. Vaš stil.


Tla so lako več kot samo tla. Lahko so vir vašega navdiha,
pa naj gre za igro, učenje, počitek ali delo.

RE:FLOOR | BARVNA KOLEKCIJA
Uni ColorTlak iz kolekcije UniColor je narejen v eni barvi. Vgradnja takšnega tlaka ustvari popolno osnovo, ki daje oblikovanju prostora prosto pot. Umirjeni in svetli odtenki kolekcije so idealen okvir, ki dajejo notranji opremi možnost, da postane center pozornosti. Bi se odločili za nekoliko bolj “divji” odtenek? V tem primeru bodo tla postala središče vašega interierja. RE:FLOOR daje vašim idejam prosto pot!

Osnova, ki daje oblikovanju
prostora prosto pot.


Pregled barvnih vzorcev
Image
Image
Image

RE:FLOOR | BARVNA KOLEKCIJA
Concrete LookTlak iz kolekcije ConcreteLook daje videz betona. Ta učinek dosežemo z mešanjem dveh barv ob sami vgradnji. Prelivajoči se vzorec barvnih odtenkov daje učinek, podoben betonu. Intenzivnost barve in prelivanja lahko poljubno določamo in prilagajamo po vašem okusu. RE:FLOOR daje vašim idejam prosto pot!

Navdihujoče prelivanje
barvnih odtenkov


Pregled barvnih vzorcev
Image
Image
Image

RE:FLOOR | BARVNA KOLEKCIJA
Uni FlakesTlaku iz kolekcije Uniflakes je dodan posip iz majhnih barvnih lističev, ki dajejo tlaku prav posebno dekorativno noto. Od nežnih pastelov do lističev v barvno bogatih odtenkih. Med njimi se najdejo tudi lističi, ki imajo srebrno in zlato obarvane delce. Tlak lahko postane edinstven, lesketajoč se del interierja, še posebej takrat, ko ga obsije svetloba. RE:FLOOR daje vašim idejam prosto pot!

Edinstven, lesketajoči
se del interierja.


Pregled barvnih vzorcev
Image
Image
Image